TERMIČNO OBDELAN LES

Obogatite vaš dom in okolico z lesom

Kakovostno termično obdelan les za terase

Naša talna obloga iz termično obdelanega lesa je gladka pod nogami, nižja toplotna prevodnost termo lesa pa pomeni, da se na soncu ne pregreje. Je tudi bolj trpežna in ostane stabilna tudi v spremenljivih vremenskih razmerah, tako da lahko zgradite dolgotrajno teraso z minimalnimi zahtevami za namestitev in vzdrževanje.

Talne obloge Thermory predstavljajo združitev strokovne znanosti in sodobnega dizajna. Vsaka deska je skrbno obdelana s toploto in paro, nato pa jo še natančno rezkamo, tako da dobimo osupljivo enake, ravne in zanesljive deske. Če talnih oblog Thermory ne naoljite, bodo sčasoma dozorele in pridobile čudovito rustikalno srebrno patino. Talne obloge Thermory združujejo visoko funkcionalnost, ki jo potrebuje vaš projekt, ter umetniško lepoto, ki si je želite.

PaCS® proizvodni program združuje visokokakovosten termično obdelan les Thermory z edinstvenim sistemom namestitve Grad®. Gre za skrito pritrdilno rešitev, ki je zasnovana za hitro in enostavno namestitev. Sistem Thermory PaCS je sestavljen iz posebej profiliranih plošč Thermory z utori na spodnji strani, ki se popolnoma prilegajo sponkam Grad ali aluminijevim profilom s predhodno montiranimi sponkami Grad. Zato na končnem izdelku niso vidne glave vijakov, saj plošče enostavno pritisnete in že se zaskočijo na svoje mesto.

Vse talne obloge Thermory prestanejo intenzivno termično modifikacijo in so trpežne, stabilne in odporne na gnitje brez dodatne površinske obdelave. Les je zaradi termične modifikacije naravno toplo rjave barve.IZDELKI IZ PRAVEGA LESA
Naši izdelki so izdelani iz 100% pravega lesa
TERMIČNO MODIFICIRANO
Termično modificiran les je z nižjo vsebnostjo vlage bolj trpežen
NIZKA TOPLOTNA PREVODNOST
Na soncu ne postane preveč vroče
IZDELKI IZ PRAVEGA LESA
Naši izdelki so izdelani iz 100% pravega lesa


Thermory ponuja termično obdelane izdelke za talne obloge iz pravega lesa v široki paleti profilov in dimenzij.

Vrste lesa Thermory za izdelavo teras:  BOR, JESEN in SMREKA

Nudimo različne pripomočke za skrito namestitev, ki vam pomagajo ustvariti čudovite talne obloge brez vijakov. Vsa pritrdila poskrbijo tudi za zadostne zračne reže med ploščami ter tako preprečijo poškodbe zaradi vlage.

Naše rešitve za talne obloge so enostavne za namestitev in zagotavljajo dolgotrajno udobje in vizualno privlačnost, po kateri so izdelki Thermory tako znani. Razširite svoj življenjski prostor in se približajte naravi.


Preproste metode namestitve naših izdelkov so mešanica znanosti in oblikovanja

Ne glede na to, kje živite, ko izbirate material za talno oblogo ali oblogo, boste morali biti pozorni na to, kako se bo ta material sčasoma spreminjal od izpostavljenosti vremenskim razmeram. Ko gre za gradnjo iz pravega lesa, lahko toplota in vlaga močno vplivata na celično strukturo, ki jo lahko sčasoma poškoduje v ekstremnih okoljih.

Preberi več
Nasvet
Spletko