TERMIČNO OBDELAN LES

Obogatite vaš dom in okolico z lesom

Termično obdelan les Thermory

Naravna lepota, ki je zgrajena, da traja

Pri Thermoryju se združita naša ljubezen do lesa in naša strast do trajnostnih gradbenih rešitev, da ustvarimo materiale iz termo lesa, ki so trpežni, stabilni, funkcionalni in osupljivo lepi. Z uporabo tega obnovljivega naravnega vira kot gradbenega materiala lahko skupaj zmanjšamo svoj ekološki odtis in zgradimo bolj zdrav svet.

Z uporabo samo toplote in pare naša edinstvena tehnologija spreminja skrbno izbran, certificiran les iz gozdov, ki se upravljajo s trajnostno naravnanostjo, v vrsto navdihujočih izdelkov brez kemikalij, ki jih je enostavno namestiti in izboljšati notranja in zunanja okolja po vsem svetu.

 

Fasade

Če iščete privlačno, okolju prijazno oblogo iz termo lesa, so naše rešitve prava izbira za vaš dom. Elegantna, vpadljiva in funkcionalna, a kljub temu odporna na vremenske vplive tudi v najzahtevnejših podnebjih, naša izbira opažev in oblog vključuje plošče za obloge iz termo lesa z naravno površino in prevlečene z okolju prijazno barvo na vodni osnovi.

Preberi več
 

Terase

Naša talna obloga iz termo lesa vzdrži preizkus časa in elementov. Naravna podloga brez kemikalij je gladka pod nogami, nižja toplotna prevodnost termo lesa pa pomeni, da se na soncu ne pregreje. Je tudi bolj trpežna in ostane stabilna tudi v spremenljivih vremenskih razmerah, tako da lahko zgradite dolgotrajno teraso z minimalnimi zahtevami za namestitev in vzdrževanje.

Preberi več
 

Visoke grede

Naredite svojo gredo za rože ali zelenjavni vrt

Preberi več
 

Notranje stenske obloge

Če želite ustvariti prijetno notranjost, ki je blizu naravi, ni nič boljšega od naravnih materialov

Preberi več
 

Savne

Visoka raven vlage in temperaturne spremembe v savni povzročajo težke pogoje za les, zato so naši trdni, a gladki in brez grč materiali za savno iz termo lesa podvrženi strogemu postopku izbire. Poleg različnih barvnih kombinacij, profilov in možnosti dodelave se lahko odločite tudi za že pripravljene elemente iz naše široke ponudbe. Oblikujte edinstveno savno za svojo osebno izkušnjo.

Preberi več
 

Vzdrževanje in nega lesa

Vzdrževanje in nega lesa mora biti redna, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo lesa ter ohrani lep in naraven videz.

Preberi več
Spletko