Šifra: 10131      EAN:

STEKLENA VOLNA CLASSIC 040 60mm

KNAUF INSULATION Večnamenski filc Classic 040 in KNAUF INSULATION Večnamenski filc Classic 044 sta izdelka iz steklene volne v rolah, namenjena predvsem toplotni in zvočni izolaciji stropov pod poševnimi strehami in izolaciji poševnih streh. Zaradi izdelave v različnih dimenzijah sta izdelka primerna tudi za druge uporabe v gradbeništvu, predvsem pri izoliranju horizontalnih konstrukcij, kot npr. suhomontažni izvedbi izolacije tal. Classic 040 ima boljšo toplotno izolativnost (0,040 W/mK) kot Classic 044 (0,044 W/mK).

Proizvedena sta po inovativni tehnologiji novih veziv na bio osnovi - ECOSE Technology, zato sta okoljsko in zdravstveno bolj sprejemljiva ter izboljšujeta mikroklimo v prostoru. Izdelki Knauf insulation nove generacije mineralnih izolacij po postopku ECOSE Technology so bistveno prijetnejši za rokovanje in vgradnjo, saj so mehki na otip, ne srbijo in se ne prašijo.

Classic 040 je namenjen tudi vgradnji med špirovce v mansardnih prostorih. Kot notranja obloga v prostoru se lahko uporabijo mavčne plošče, les ali drugi materiali. Pri sestavi strehe moramo biti pozorni na pravilno vgradnjo folij: sekundarne kritine in parne zapore (ovire).

PREDNOSTI

manjši stroški ogrevanja zaradi manjših toplotnih izgub skozi streho;
ne vsebujejo fenol-formaldehidnih veziv;
dobra zvočna izolativnost objektov;
izboljšana požarna varnost objektov;
izboljšuje mikroklimo v prostorih, kjer je vgrajena
je prijetna za rokovanje;
preprosta in hitra izvedba;
stisljivost materialov zmanjšuje stroške transporta, skladiščenja in prekladanja,
CE znak.


Izdelka ni možno naročiti preko spletne trgovine.
Lahko nam pošljete povpraševanje.

Captcha
Mapei Sigma Knauf Insulation Seves Belinka Ursa
Spletko