Šifra: 09924      EAN:

STEKLENA VOLNA UNIFIT 032 140mm

KNAUF INSULATION Filc za poševne strehe Unifit 032 in Unifit 035 sta proizvoda iz steklene volne v rolah, namenjena zlasti toplotni in zvočni izolaciji poševnih streh. Proizvedena sta po inovativni tehnologiji novih veziv na bio osnovi - ECOSE Technology, zato sta okoljsko in zdravstveno bolj sprejemljiva ter izboljšujeta mikroklimo v prostoru. Izdelki Knauf Insulation nove generacije mineralnih izolacij po postopku ECOSE Technology so bistveno prijetnejši za rokovanje in vgradnjo, saj so mehki na otip, ne srbijo in se ne prašijo.

Unifit 032 odlikuje izboljšana toplotna izolativnost. Glavni lastnosti izolacijskih materialov Unifit 032 in Unifit 035 sta stisljivost, ki omogoča preprosto vgradnjo med špirovce in prožnost, ki omogoča njihovo popolno prileganje in obstojnost na mestu. Oznaka »-« služi kot pomoč pri merjenju in rezanju.

Pri sestavi strehe moramo biti pozorni na pravilno vgradnjo folij: sekundarne kritine in parne zapore (ovire) - Knauf Insulation LDS. Unifit 032 je nadstandardni proizvod, Unifit 035 pa je sorazmerno kompakten izdelek v rolah, kar olajšuje vgradnjo in omogoča kvalitetno delo in tesno prileganje izolacije med špirovci.
PREDNOSTI

manjši stroški ogrevanja zaradi manjših toplotnih izgub;
ne vsebujejo fenol-formaldehidnih veziv;
dobra zvočna izolativnost objektov;
izboljšana požarna varnost objektov;
izboljšuje mikroklimo v prostorih, kjer je vgrajena
je prijetna za rokovanje;
preprosta in hitra izvedba;
stisljivost materialov zmanjšuje stroške transporta, skladiščenja in prekladanja,
posebna označitev "X" omogoča natančnejše rezanje,
CE znak.


Izdelka ni možno naročiti preko spletne trgovine.
Lahko nam pošljete povpraševanje.

Captcha
Weber Knauf Fragmat Sikens Caparol Mapei
Spletko