TERMIČNO OBDELAN LES

Kakovostni materiali za notranje in zunanje površine

Zakaj je les tako priljubljen za sodobno notranjo opremo

Les je kot vino; s starostjo se samo izboljša in zdi se, da nikoli ne izgubi svoje lepote. Kljub vse večjemu številu sodobnih materialov dajemo prednost lesu za notranjost. Toda zakaj so notranji oblikovalci zvesti pri uporabi lesa v svojih projektih? Kaj jih naredi tako strastno pri tem?

Termo Bor na novo definira pričakovanja glede kritine iz mehkega lesa. Z neprekosljivo vzdržljivostjo in stabilnostjo ima naša termično modificirana talna obloga iz navadnega bora koristi od izrazitih grč, čudovite zlato rjave barve in brez vidne beljave.
Nudimo vam lahko naše termo-borove kritine z ekološkim znakom Nordic Swan. Kljub vse večjemu številu sodobnih materialov dajemo prednost lesu za notranjost. Toda zakaj so notranji oblikovalci zvesti pri uporabi lesa v svojih projektih? Kaj jih naredi tako strastno pri tem?

Z neprekosljivo vzdržljivostjo in stabilnostjo ima naša termično modificirana talna obloga iz navadnega bora koristi od izrazitih grč, čudovite zlato rjave barve in brez vidne beljave.

Nudimo vam lahko naše termo-borove kritine z ekološkim znakom Nordic Swan. Les, ki nosi ta znak za okolje, izvira iz gozdov z odgovorno ravnanjem, je brez kemikalij in nudi veliko vzdržljivost v zunanjih pogojih.

Les, ki nosi ta znak za okolje, izvira iz gozdov z odgovorno ravnanjem, je brez kemikalij in nudi veliko vzdržljivost v zunanjih pogojih.

Nazaj na seznam
Spletko